Служіння незрячим

Допомога незрячим та слабозорим людям України

Звітність

Серпень, 2023

Із благословінням Божим, цього місяця відбулася  ціла низка євангелізаційних та соціальних проєктів, про які зовсім коротко звітуємо:

Дуже насичено пройшли поїздки на Полтавщину. Спочатку ми відвідали незрячих у невеличкому містечку Решетилівка, а також потішила зустріч із 28-ма незрячими людьми біблійної групи в місті Полтава, яку засновано під час війни. Ми вдячні Богу за можливість послужити і цим незрячим людям, роздавши їм необхідні продуктові набори. 

В середині місяця пройшов літній табір для перспективної незрячої молоді. Нас гостинно прийняли у помешканні «Служіння незрячим» «Будинку милосердя» на Франківщині. Для двадцяти молодих людей із інвалідністю по зору, майбутніх служителів Місії. Тиждень наставництва провели Веретєнніков Володимир та Сенів Руслан.Молоді хлопці та дівчата могли вільно ставити питання на тему церкви, покаяння, хрещення, сім’ї, а також порушувати прості життєві теми, відкриваючи, що Бог через Святе Письмо говорить про них. 

Цього ж місяця також було проведено  Молитовний ретріт для 18-ти братів — служителів Місії, що ведуть біблійні групи для незрячих у різних регіонах України. Магістр біблійної душеопіки, брат Олександр Міщук, викладав для них основи гомілетики. Метою семінару було здобути базові навички проповіді Євангелії, навчитися просто та доступно викладати Святе Письмо.