Служіння незрячим

Допомога незрячим та слабозорим людям України

Звітність

Вересень, 2023

Місія організувала свято для дітей, чиї батьки належать до Полтавського товариства незрячих. На початку нового навчального року ми мали можливість вмотивувати (закликати) дітей до послуху та навчання. Ми радіємо, що могли приїхати до цих маленьких школярів із великими коробками подарунків, із солодощами та приладдям для навчання, а також ми привезли їм повчальні історії із життя великих людей Божих.

Також сформувалася нова біблійна група (в онлайн форматі) в Київському УТОСі №2. 

 Працівники Місії також відвідали людей Товариства сліпих №3 міста Києва. Вони розповіли Євангелію, співали псалми та закликали до покаяння людей із інвалідністю по зору.

В цьому місяці у селищі Поляна, Закарпатської області також було проведено реабілітацію для 14 незрячих людей старшої вікової категорії. Для них це була прекрасна можливість омолодитися душею, навчитися чомусь новому. Так, деякі із них вперше взяли тростину в руки і навчалися самостійно ходити, інші почали тренуватися та ходити скандинавською ходою, а деякі зуміли здобути нові навички в освоєнні комп’ютера та смартфону.

Також з 19 по 21 вересня 38 служителів Місії відвідали навчальний семінар, де були підняті важливі теми лідерства та покликання служителя, ролі братів та сестер у церкві. Більшість з наших служителів та волонтерів мають інвалідність по зору або інші важкі захворювання, тому ця зустріч була необхідною, адже усі ми потребуємо підбадьорення, зміцнення у вірі, наповнення, щоб бути спроможними нести Добру Звістку «усім обтяженим і змученим», кого посилатиме на наш шлях Спаситель.