Служіння незрячим

Допомога незрячим та слабозорим людям України

Звітність

Жовтень, 2023

Нещодавно пройшов табір під назвою «Золотий вік», що об’єднав незрячих людей старшого віку із Києва, а також Полтавської, Франківської, Львівської, Сумської та Одеської областей. Цей був дуже плідний час спілкування, розбору Святого Письма, псалмоспівів, екскурсій тощо.


Ми знову провели євангелізацію в Товаристві незрячих на Полтавщині,. На зустріч прийшло близько 60 людей, які змогли почути Добру Звістку та отримати від Місії гуманітарну допомогу у вигляді наборів продуктів харчування.

Наш київський біблійний клуб «Від серця до серця» нещодавно відзначив сьому річницю. «Я працюю на підприємстві для незрячих вже 50 років, – розповіла слабозряча сестра Франческа. – Коли я повірила в Бога, то мріяла, щоб тут звучало Боже Слово, щоб люди пізнавали Його милість та любов. І тепер на нашому підприємстві є клуб «Від серця до серця». Я дуже вдячна Богу за цю можливість».

Також в цьому місяці збиралася група незрячих у м. Решетилівка. Місцева євангельська церква, як завжди, відкриває свої двері, а також серця для служіння незрячим людям

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *