Служіння незрячим

Допомога незрячим та слабозорим людям України

Звітність

Січень, 2024

На початку року відбулося зібрання біблійної групи у прифронтовому місті Запоріжжі, його відвідали 16 людей. Навіть у такому небезпечному місці, під загрозою обстрілів та ворожих ракет, незрячі люди продовжують збиратися, щоб почути про Христа та прославити Його. Цю групу відвідали наші служителі Олександр та Любов Волкови.

З 8 по 11 січня на Франківщині у «Будинку милосердя» було проведено навчання для 18 молодих братів, служителів Місії. Викладачі Одеської семінарії (Тимофій Кондор та Кейлеб Сюко) ознайомили своїх учнів із темами: «Вступ до Біблії» та «Основи благовістя». Це також був добрий час для християнської єдності, молитви та розбору Божого Слова із керівниками Місії.

В середині місяця співробітники Місії відвідали незрячих у Полтавській області, а саме в невеличкому місті Лубни. Це молода біблійна група, яку взяла під свою опіку.

Тішиться серце про біблійну групу в м. Чернігів.
Деякий час люди не могли збиратися через те, що на підприємстві для незрячих було повністю відсутнє опалення. Місцева евангельська церква, дізнавшись про цю проблему, запропонувала тепле та затишне приміщення для зібрання цієї групи, а також виділила мікроавтобус, щоб розвозити незрячих після зібрання.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *