Служіння незрячим

Допомога незрячим та слабозорим людям України

Звітність

Квітень, 2024

До Івано-Франківського товариства незрячих на початку квітня прийшло близько п’ятдесяти людей.

Усі вони і зрячі родичі, що їх супроводжували, почули Євангелію та отримали гуманітарну допомогу від Місії у вигляді продуктів харчування.

Також на початку місяця відбулася зустрічі у м. Калуші і Перегинську.

Радіємо, що молоді брати-служителі Місії змогли пройти вже друге семінарське навчання.

Нещодавно відбулася зустріч біблійної школи в Умані у приміщенні місцевого Товариства незрячих, де також роздавали гуманітарну допомогу та озвучені Євангелія для 52 людей.

Також в цьому місяці відбулася незвичайна подія – це перші і унікальні Всеукраїнські змагання під назвою: «Крокуємо без обмежень», змагання із скандинавської ходьби серед людей з порушенням зору.

Цікаво було спостерігати за боротьбою, що розгорнулася саме у категорії учасників Б2 (люди із невеличким залишком зору).

Олександр Ісаєв – із міста Марганець та Андрій Слупко стали переможцями конкурсу.

Феноменальний результат показала також Маховицька Анжела. Впевнену перемогу у своїй категорії Б1 (тотально сліпі учасники) здобув Руслан Лихий, що суттєво відірвався від переслідувачів разом із гайдом Марією Бистрою.

Світлана Кучернюк, повністю незряча молода жінка із Одеси, здобула «золото», вона обійшла двох Вікторій: Вікторію Богач, яка прийшла другою та Вікторію Шевчук, котра посіла третє місце.

Офіційну подяку також отримали і організатори змагань: Вікторія Романча — керівник ресурсного відділу місії «Служіння незрячим»; Ігор Єфіменко — засновник першої української школи скандинавської ходьби та інші люди доброї волі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *