Служіння незрячим

Допомога незрячим та слабозорим людям України

Звітність

Травень, 2024

Нещодавно наша команда завзятих місіонерів-мандрівників (брати із Харкова: Сергій, Антон та Андрій) подолала близько 2800 км. Це майже стільки ж, як від Харкова до Лондона. Їхній маршрут пролягав через Харків – Миколаїв – Одесу – Умань – Бар – Кам’янець-Подільський – Хмельницький – Київ — Харків.

Долаючи тисячі кілометрів, наші брати також щоденно проводять біблійні онлайн-навчання для незрячих через телефонну мережу та різні месенджери.

Також Володимир та Руслана Веретеннікови відвідали біблійні групи у Полтаві, та новостворені групи в Лубнах та Решетилівці.

На даний момент на Закарпатті проходить довгоочікуваний захід – адаптація для людей середнього віку, що втратили зір.

11 людей щоденно старанно навчаються, адже розуміють, що це їхній шанс, перший крок до самостійного та повноцінного життя. Серед учнів цього заїзду є ті, що зовсім нещодавно втратили зір і знаходяться у важких переживаннях.

Але ми віримо, що Господь через Слово Боже, яке щодня проповідується учням цього реабілітаційного заїзду, має силу втішити і заспокоїти кожну душу, адже саме Він обіцяє кожному з нас: «Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, і Я вас заспокою!» © Біблія

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *